Erilaisia urheilusivustoja

maanantai 21. helmikuuta 2011

Talvitestien satoa

Vesi kielellä odotettu uusi formula1-kausi saattaa viivästyä parilla viikolla, mikäli ei jotain aivan odottamatonta tapahdu. Itse en jaksa uskoa siihen, että Bahrainissa pystyttäisiin ajamaan kolmen viikon päästä kauden avausosakilpailu, vaan kausi 2011 aloitetaan Australian Melbournesta viiden viikon päästä.

Talvitestien perusteella (vaikka niitä onkin vielä pari päivää jäljellä) voidaan jo todeta, että Red Bull on ja tulee olemaan todella vahva, vaikka he eivät sitä halua suoraan sanoakaan, niin silti on päivän selvää, että Red Bull on ollut todella nopea, eivätkä he ole käyttäneet vielä edes kaikkia apukeinoja. Jos toiset autot ovat useamman kymmenyksen hitaampia kuin Red Bull ja toisilla on käytössään spesiaali-takasiivet, kersit sun muut ja Red Bullilla ei ole mitään.

Red Bullin ylivoima ei siis rajoittunut vain viime kauteen. Näyttää siltä, että Red Bull on tällä kertaa vielä ylivoimaisempi kuin viime kaudella. Tähän kauteen Red Bullin täytyy kiinnittää huomiota auton luotettavuuteen, mikä oli viedä heiltä mestaruuden viimekin vuonna. Vaikka auto olisi kuinka nopea, niin luotettavuuttakin täytyy löytyä. Tällä kertaa heidän autonsa on näyttänyt, niin nopealta kuin luotettavaltakin.

Heikki Kovalainen sanoi haastattelussa, että Red Bull on niin nopea, että kuskit (Vettel ja Webber) ehtivät vilkutella muille. Totta tai ei, niin Red Bull on silti yksi tulevan kauden suurimmista ennakkosuosikeista. Enkä ihmettelisi yhtään, mikäli erään saksalaisnuorukaisen nimi olisi useampaan otteeseen ensi kaudella voittajan nimen kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti